mandag den 7. januar 2013

Forårsblomster

Det er nødvendigt med et lille håndarbejde der er nemt at have med sig på farten, og hvor man liiige kan nørkle lidt hvis der skulle blive en ledig stund.

-og de arbejder jeg har gang i for tiden er ikke egnede til den slags.

Derfor har jeg set mig nødsaget til, at påbegynde et nyt projekt. Lad os ikke tale om alle de andre mange UFOs der ligger i kukkelurer i min strikkekurv vel :)

Jeg hækler små blomster til dette smukke sjal.


Opskriften er fra Hendes Verden og du kan finde den lige her

Jeg vil forsøge at lave sjalet udelukkende af rester, det burde kunne lade sig gøre, udvalget er i hvert fald bredt :)

Hvad er dit bedste bud til at komme af med garnrester?

5 kommentarer:

 1. Så mye fint du har strikket denne uken.
  Jeg skulle begynne på mine SKA mystery sock og synes mønsteret (8jan) er helt forskjellig. Skal vi strikke plutselig med to farger eller er det noe helt annet. Kan du hjelpe meg ? ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din kommentar Rita. :) Vi skal strikke med to farver nu og fair isle, det har du opfattet helt korrekt. :)Jeg undrede mig også, men fandt ud af det ved at kigge lidt med hos de andre der også strikker strømperne på Ravelry. Jeg ved nu ikke helt, hvad jeg skal syntes om det, men nu fortsætter jeg. Jeg tvivler dog på, at det bliver en favorit i sokkeskuffen. :)God fornøjelse, jeg er spændt på at se dine :)

   Slet
 2. Takk, jeg synes også dette ser litt spesielt ut, men det er nå gøy å være med selv om jeg har ikke valgt den rette tråden og fargene til et slikt prosjekt. Hehehe.., men jeg gleder meg også til jeg ser dine ferdig. ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har set et par udgaver på Ravelry som er færdige med clue 2, de ser egentlig ret flotte ud. Jeg tror dog, at jeg har kludret lidt i de to forskellige farver. Jeg har brugt den nye som baggrundsfarve, det havde været bedre at bruge den som resten af sokken er strikket i tror jeg. Måske jeg skal prøve den kombination når jeg strikker på sok nummer to :)

   Slet
 3. Ej så fine ting du får lavet.
  Strik er ikke min stærkeste side, men forelsker mig alligevel konstant i store, lækre, vamsede trøjer :o)

  Jeg har sjældent gang i de helt store sager der kræver mere end 2 nøgler garn, så garnrester bliver brugt flittigt til alle de små nørklerier jeg falder for.

  Er vild med sjalet og vil spændt følge med, for at se resultatet.

  Kh Lise

  SvarSlet